Else Groep gaat als subsupplier onderdelen maken, die aan het Engelse automerk Jaguar worden geleverd. Het produceren voor de automotive industrie vraagt om specifieke kwaliteitsnormen. Else Groep voldoet daaraan.

 

Aanjager van kennis en innovatie

De automotive industrie is een aanjager van kennis en innovatie. Nieuwe mogelijkheden voor veiligheid, performance en design volgen elkaar in rap tempo op. Als leverancier van onderdelen aan deze industrie is het van belang om deze ontwikkelingen bij te houden en de beste kwaliteit te blijven leveren. Dit heeft gevolgen voor de scholing van personeel, het gebruik van technieken en het optimaliseren van processen.

 

Kwaliteitsmanagement is onderdeel van onze bedrijfsvoering

Bij Else Groep zitten we daar bovenop. Kwaliteitsmanagement is een geïntegreerd onderdeel van onze totale bedrijfsvoering. We zijn continu op zoek naar verbeteracties waarvoor de verschillende onderdelen van de groep (De Wit Plastic, Else Plastic en ProProduct) een bijdrage leveren. Samen monitoren en optimaliseren we onze bedrijfsprocessen opdat we steeds kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Samen zijn wij als Else Groep 100% projectverantwoordelijk: van concept, design en engineering tot matrijsbouw, productie, assemblage en voorraadbeheer.