Else Plastic is al sinds 1964 specialist in technisch spuitgietwerk. We richten ons op de seriematige productie van hoogwaardige kunststof producten voor diverse toepassingen. Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde organisaties die onder andere actief zijn in de automotive, HVAC, waterfiltering en andere branches waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld. De mogelijkheden voor kunststof zijn eindeloos.

Else Plastic is 100% projectverantwoordelijk: Wij adviseren en ondersteunen onze klanten vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie, assemblage en levering. Zo nemen we de complete zorg voor de ontwikkeling van uw product uit handen en denken continue mee hoe het beter kan, om te komen tot een betaalbaar product wat voldoet aan alle specificities. Kwaliteit, continuïteit en creativiteit; dat is waar we voor staan. We zoeken telkens weer naar de meest optimale balans tussen technische specificaties, kwaliteit, gewenste prestaties én prijs om zo het allerbeste product te realiseren.

Wilt u ook weten hoe u met kunststof uw producten slim en efficiënt kunt verbeteren of wilt u weten of uw product realiseerbaar is met kunststof? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag direct een offerte aan.