– Persbericht –

Rucphen, 17 januari 2024 – Else Groep, sinds 1954 actief als fabrikant en ontwikkelaar van kunststof spuitgiet producten, heeft op vrijdag 12 januari Dewaco Kunststoffen uit Nuenen overgenomen.

De toevoeging van de activiteiten van Dewaco past erg goed binnen het strategisch plan van Else Groep. Met vestigingen in Someren (Else Plastic), Rucphen (de Wit Plastic) en Monster (het engineering team van ProProduct) heeft Else Groep een sterke positie verweven in diverse branches waaronder de verpakkingsindustrie, de energiesector en medische industrie.

Else Groep is een gespecialiseerde spuitgieter die zich toelegt op het ontwerpen en produceren van complexe onderdelen voor haar klanten. Else Groep is actief betrokken bij haar klanten om vanuit een productie-, matrijs- en materiaalperspectief een bijdrage te leveren aan het productontwikkelingsproces. Het sterke engineering team van Else Groep zal veel waarde kunnen toevoegen aan de klanten van Dewaco.

Bas Bergman, algemeen directeur van Else Groep, zegt: “We zijn zeer verheugd over de kansen die deze overname biedt voor de klanten van Dewaco en Else Groep. Door het bundelen van onze krachten kunnen we nog meer voor ze betekenen.”

Ronnie Wagemakers, algemeen directeur van Dewaco, houdt de leiding over Dewaco en zal zijn ruime ervaring inzetten ten behoeve van de gehele groep. Ronnie Wagemakers zegt: “De schaalvergroting die ontstaat door deze samenvoeging stelt ons in staat nog meer te investeren in de organisatie en technologische kennis van de groep. Ik kijk er enorm naar uit om met het team van Else Groep te werken aan een mooie toekomst!”

Over Else Groep

Else Groep is een gespecialiseerde spuitgieter met meer dan 60 jaar ervaring. Het bedrijf is gevestigd in Rucphen en heeft een team van meer dan 65 medewerkers. Else Groep is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van complexe onderdelen voor een breed scala aan klanten.

Over Dewaco Kunststoffen

Dewaco Kunststoffen is een gespecialiseerde spuitgieter met meer dan 30 jaar ervaring. Het bedrijf is gevestigd in Nuenen en heeft een team van meer dan 12 medewerkers. Dewaco Kunststoffen is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van complexe onderdelen voor een breed scala aan klanten, waaronder de automotive-, de elektronica- en de medische industrie.

 

Contact

 

Bas Bergman

Algemeen directeur Else Groep

E:bb@elsegroep.nl

T: +31(0)621802826