𝗜𝘀 𝘀𝗽𝘂𝗶𝘁𝗴𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺?

Het antwoord daarop is kort en krachtig: 𝗝𝗔!
Bij Else Groep B.V. bent u daarvan in ieder geval van verzekerd.

Ons spuitgiet proces is snel en efficiënt. Onze engineers van ProProduct zorgen namelijk voor een optimale verhouding tussen een matrijs met een X aantal caviteit en de keus voor de juiste machine die daarbij past. Op die manier gaan we efficiënt met energie om.
Daarnaast wordt er een weloverwogen keus gemaakt op welke manier we uw product zullen aanspuiten; met een aanspuittak of met een “hotrunnersysteem”. De aanspuittak kan in veel gevallen direct aan de machine weer verwerkt worden door middel van een “closed loop” systeem.

De juiste keuze van de kunststof speelt natuurlijk een grote rol. Zowel in Virgin als in een recycle variant hebben we mogelijkheden. Daar hebben we dan ook de juiste specialisten voor in huis en meer dan 70 jaar ervaring.

En “last but not least” is natuurlijk de keuze van het design ook belangrijk . We zullen uw product zo efficiënt, duurzaam en recyclebaar mogelijk maken( DfE) zodat het een bijdrage levert aan onze huidige circulaire economie. Daar kunnen onze engineers van ProProduct u in ondersteunen en eveneens voor u uitwerken zodat Else PlasticDe Wit Plastic en Dewaco Kunststoffen B.V. Member of Else Groep een geweldig , efficiënt en duurzaam product voor u kunnen spuitgieten. Met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en met de service die u mag verwachten van een goed spuitgiet bedrijf.

Voor meer informatie klik hier of komt gerust langs bij een van onze vestigingen.

De Wit Plastic  

Else Plastic   

ProProduct

Dewaco Kunststoffen